Előírások

Szabályzat

Az alábbi szabályzat határozza meg az oldal használatával illetve az oldalon megjelenő termékinformációkkal kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket.

I. A fogalmak értelmezése

Szabályzat – az alábbi szabályzat teljes verziója.
Oldal- a honlap regisztrált a következő domain néven:odchudzanie-suplement.pl
Fogyasztó – az oldal látogatója.
Ajánlat – az oldalon ismertetett termékhez kapcsolódó árajaánlat.
Rendelés – az ajánlat elfogadásának rögzítése a Fogyasztó által.
Ajánlattevő – a honlap tulajdonosa – A.F.S. Ltd. – Suite 1156 BP 303, Mutsamudu, Anjouan, Union of Comoros székhellyel.
Rendszergazda – Az Ajánlattevő vagy az Ajánlattevő által megadott cég, amelyik a honlapot szolgáltatja.
Visszatérítés – a már megvásárolt termék árának visszatérítése.

II. A honlap használatának általános feltételei

1. Bemutatott ajánlat, nem üzleti ajánlat, hanem felhívás a fogyasztókhoz az oldalon előterjesztett ajánlat elfogadására.

2. A Rendelés, egyet jelent a jelen Szabályzat minden megállapításának elismerésével.

3. A Rendelést megtevő Fogyasztó minimum 18 éves, és – a lakóhelyének megfelelő állam – törvényei alapján jogilag cselekvőképes kell hogy legyen.

4. Az aktuális termékajánlat a megjelenítés napján érvényes.

5. A Rendelések az év minden napján minden napszakban rögzítésre kerülhetnek.

6. A munkanapokon déli 12 óra után, vagy szombati, vasárnapi, illetve ünnepnapokon rögzített rendelések a következő munkanapon kerülnek rendezésre (bizonyos esetekben ez az időintervallum meghosszabbodhat).

7. A Rendelés teljesítésének nélkülözhetetlen feltétele a megfelelő adatok helyes megadása a oldal információs rendszerében vagy telefonon keresztül. A telefonszám és az email cím megadása nélkülözhetetlen a Rendelés felvételénél. Azok a rendelések amelyeket nem lehet leellenőrizni a rendelést követő 10 munkanapon nem lesznek figyelembe véve.

8. Az olyan Rendelések amikkel szemben, az Oldal szolgáltatóinak bármilyen kétségük merül fel, törölhetők.

9. A Rendeléskor közölt személyi adatok, csak az Ajánlattevő által vannak kezelve. A személyi adatok nem kerülnek közlésre más alanyok részére, marketing célokból.

10. Amennyiben a Megrendeléskor az adott árunak, az Oldal szolgáltatói által vagy a szerver hibájából adódóan, hibásan van feltüntetve az ára, a vásárlót értesítik erről a tényről, és a Megrendelés törlésre kerül.

III. Az Oldalon feltüntetett termékek eladása

1. A Megrendelés elfogadásának megerősítésével az adás-vételi szerződés hatályba lép a Fogyasztó és az Ajánlattevő között.

2. Az Ajánlattevőnél megrendelt szállítócég, futár, vagy posta által szállított – áru elszállítása 3 munkanapot vesz igénybe. Ez az idő meghosszabbodhat. Raktári áruhiány esetén, amennyiben lehetséges, a Megrendelő értesítést kap erről a tényről.

3. A Fogyasztó felhatalmazza az Ajánlattevőt a szállítási költségek fedezésére a Fogyasztó nevében és kötelezi magát azok megtérítésére.

4. A szállítási költségek állandóak és a következők: 1302 HUF 6 EUR, 8 USD, 5 GBP, 600 JPY, 8 AUD, 7 CAD, 7 CHF, 10 NZD, 19 PLN, 3000 KMF, 119 CZK.

5. A Rendelést bármely országból ill. területről meg lehet tenni, azonban egyes országokban, csak az Oldal fizetési rendszerének segítségével végrehajtott előzetes fizetéssel lehetséges.

6. A cég fenntartja magának a Rendelés visszautasításának indoklás nélküli jogát.

7. Az előzetes fizetés esetén, az ár 100%-ának és a kiszállítási költség megtérítését követően, kerül kiszállításra.

8. Az Oldal minden terméke teljesen új,az Ajánlattevő székhelyén érvényben lévő törvények szerint megkívánt tanúsítványokat, bizonyítványokat, ill. használati utasításokat betartja.

9. Az Oldalon bemutatott termékek színe és kivitelezése, a nyomtatási és fototechnikára való tekintettel, különbözhet az igazi termékektől. A termék gyártói fenntartják maguknak a jogot technikai változtatások bevezetésére, annak külön feltüntetése nélkül, a képek hamisan tükrözhetik a színeket és az árnyalatokat.

10. Fizetés átvételkor – a ‘fizetés kézbesítéskor’ opció megjelölése esetén: a fizetést a Fogyasztó a futárnak, a Posta, vagy kézbesítő szállítási cég képviselőjének teljesíti a Fogyasztó által megadott címen. Az áru az Ajánlattevő tulajdonában marad a teljes összeg kifizetéséig.

IV. Garancia és fizetésvisszatérítés

1. A legnagyobb igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a termékek közzétett leírásai nem tartalmaznak pontatlanságokat és hibátlanok, ezért alapot adhatnak esetleges követeléseknek. Az ajánlattevő mindent elkövet, hogy biztosítsa az oldalon található minden információ pontosságát és frissítését. Egyúttal nem garantálhatja, hogy az általa megadott teljesen kimerítik a megadott témákat. Ezzel együtt felelősséget vállal az elérhető információk pontatlanságai vagy mulasztások esetén. Az Ajánlattevő fenntartja magának a jogot a tartalom tetszőleges pillanatban való megváltoztatásához.

2. Mivel az eladás kizárólag áruszállítással együtt zajlik, a Fogyasztó minden egyes alkalommal visszamondhatja a tranzakciót a megrendelést követő 10 naptári napon belül – a visszaküldés tényét meg kell, hogy előzze telefonos kapcsolatfelvétel, illetve a visszaküldés írásbeli igazolása. A termék nem viselheti magán a használat nyomait és a gyári csomagolás sértetlen kell hogy legyen.

3. A pénzvisszatérítés csak az első vásárláskor lehetséges, személyenként / háztartásonként / családonként doboz visszatérítésére van lehetőség, ami nem tartalmazza a postaköltséget. A visszatérítés csak a termék kézbesités megkezdésétől 60 napon belül lehetséges. Minden – tehát úgyszintén a használt / felnyitott – csomagolást is vissza kell küldeni az Ajánlattevő által megadott címre. Kérjük ilyen esetben, kérjük a garanciaigény elismerését tartalmazó visszaigazolást megkapását követő 10 napon belül elküldeni a terméket. A fent említett feltételek teljesülésének hiánya a garanciális pénzvisszatérítés teljesítésétől való elállást vonja maga után.

4. Bizonyos termékekre ’110%-os garancia’ van érvényben. Erről az információ az Oldalon mindig jól látható helyen kerül feltüntetésre: Amennyiben a legalább 2 csomagot rendelt, és a kúra eredménytelennek mutatkozik, akkor a Fogyasztónak joga van egy bontatlan csomag árának visszatérítéséhez. A csomag visszajuttatását követően a Fogyasztó által megadott bankszámlára a termék akciós árának 110%-a kerül átutalásra. A csomag ára, mint a termék (szállítási költség nélküli) átlag ára kerül kiszámolásra, a szállítási költséget pedig a Rendelést megtevő Fogyasztó állja.

5. Amennyiben a Fogyasztó azt állítja, hogy a küldemény a szállítás idején károsodott, a panasztétel csak abban az esetben lesz megvizsgálva, ha a Fogyasztó a kézbesítő személlyel együtt azt, a Panaszlapra felvezeti és azt mindketten aláírják. A használat során elszenvedett károsodásról szóló reklamáció nem kerül elismerésre.

6. A Rendelés az esetek többségében 3 napon belül teljesítésre kerül. Az Ajánlattevőt viszont nem terheli felelősség a Posta, Futár, vagy szállítói cég hosszabb kiszállítási idejéért.

7. A Fogyasztó megváltoztathatja vagy visszavonhatja a Rendelést az annak megtételét követő 2 órán belül. Ennek érdekében az ajánlattevővel kell felvennie a kapcsolatot. Ellenkező esetben a Fogyasztó a csomagolási és szállítási költségek a Fogyasztót terhelik.

8. Az Ajánlattevő egyedül a megvásárolt áru árát garantálja. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén az ár a termék átlag ára (a postaköltség nélkül), a szállítási költséget a Fogyasztó állja. A csomagolás és az elküldés árát a Fogyasztó állja. Az Ajánlattevő nem téríti vissza sem a kiszállítás sem a visszaküldés költségeit. Az Ajánlattevő nem fogad küldeményt melynek költsége az átvételkor fizetendő.

9. A fizetés-visszatérítési kérés pozitív elbírálása esetén, azt az Ajánlattevő kizárólag banki átutalás útján teljesíti. Ha az ajánlattevő, még nem kapta meg a termék árát akkor a nevében eljárhat a posta, a futár, vagy a szállítói cég.

10. A Fogyasztó által visszaküldött termék, elküldésekor biztosítania kell annak feltételeit, hogy az ne szenvedjen kárt. A fogyasztónak csak olyan csomagolást kell használnia ami biztosítja hogy a termében nem esik kár. Csak az visszaküldés után is sérülésmentes termékek eshetnek át a pénz-visszatérítési procedúrán.

11. A kiszolgálás megkönnyítése érdekében, a visszaküldött termékeket el kell látni az RMA visszatérítési számmal. Ezt a számot az interneten vagy e-mailen keresztül lehet megszerezni. Az RMA számot fel kell tüntetni olvashatóan a küldemény jól látható pontjára. Az ajánlattevő nem garantálja a jól látható RMA számmal nem ellátott csomagok visszavételét.

12. A Fogyasztó maximum annyi pénzt követelhet vissza amennyit a termékért fizetett. Semmilyen egyéb költséget, és díj nem kerül visszatérítésre.

V. További Információk

1. Az Oldal egész tartalma az Anjouani székhelyű A.F.S. Ltd. tulajdonát képezi. Az Oldal közvetítésével ajánlott termékek az eladás helyszínén(Anjouanon) minden jogi követelménynek megfelelnek. A termék iránt érdeklődő személy saját hatáskörében kell hogy többet is megtudjon a termék vásárlásával, tárolásával, és felhasználásával kapcsolatos helyi jogról, és annak betartásával.

2. További információszerzésre a Kapcsolati osztály az Önök rendelkezésre áll. Az e-mailes kapcsolatfelvételhez kérjük az Oldalon igénybe vehető adatlap használatát vagy a következő postacímre történő levél küldését: Suite 1156 BP 303, Mutsamudu, Anjouan, Union of Comoros

3. Minden ár a kiválasztott valutanemben van megadva és tartalmazza az Ajánlattevő székhelyén illetékes adókat. Ha a területen ahonnan a Rendelés megtörtént, más adó van érvényben ill. további a helyi joggal összefüggő díjak (ezek között vám, jövedéki adó, ÁFA) akkor a Fogyasztónak a saját hatáskörében kell őket rendeznie. A megadott árak az áru Rendelésének pillanatában érvényesek és tartalmazzák, a postaköltséget, viszont nem tartalmazzák az Ajánlattevő székhelyén illetékeseken kívüli díjakat és adókat.

4. Az Ajánlattevő fenntartja magának a jogot az az Oldalon feltüntetett árak megváltoztatására, új áruk bevezetésére, ill. korábban forgalomban levő áruk a forgalomból való kivonását, az akciós árak áttételét, visszavonását, illetve megváltoztatásukat korábbi értesítés nélkül.

5. A diétás étrend-kiegészítők teljes mértékben hatékonyak, amennyiben egyazon időben alkalmazzák őket, a tápanyagok tekintetében kiegyensúlyozott és változatos egészséges étkezéssel, és egészséges életmóddal. A fogyókúra a diétás étrend-kiegészítőkkel nem ajánlott növésben lévő fiataloknak, terhes nőknek, és idősebbeknek. Idáig nem jegyeztek fel semmilyen negatív hatást az egészségre, de kétség felmerülése esetén vagy bármilyen gyengeség megjelenése esetén, kérjük az azonnali kapcsolatfelvételt orvosával vagy dietetikusával.

6. Bármely ajánlott termék helytelen használata illetve a termék csomagolásán lévőtől eltérő használat esetén, az Ajánlattevő nem vállal felelősséget az ilyen használatért.

7. Minden vitás ügy első sorban békés úton lesz rendezve.

8. Amennyiben nem kerül sor megeggyezésre, minden vitás ügy bírósági úton kerül rendezésre. Az Oldal használatából, a feltüntetett termékekről, a termékek vásárlásával kapcsolatos vitás ügyek esetén az alperes székhelye szerinti Bíróság az illetékes.

9. A Honlap Rendszergazdája fenntartja magának a jogot az alábbi Szabályzat megváltoztatására. A változásokat azok a személyek fogják látni, akik éppen online vannak, és azokat a Rendeléseket fogják érinteni amiket a kijavítás után tettek meg.

10. A kiemelt termékek és nevek kizárólag az azonosítás kedvéért vannak felhasználva, és lehetnek bizonyos tulajdonosoknak fenntartott árujelekkel ellátott tulajdonai.

11. Tilos az termékek és márkák, illetve az alábbi szabályzat vagy az oldal bármely tartalmának, információinak, fényképeinek, rajzainak, ikonjainak, leírásainak másolása illetve sokszorosítása.

12. Az áru- és kereskedelmi jelek, gyártók és cégek nevei az Oldalon kizárólag a információs jelleggel lettek használatba véve és azok törvény szerinti tulajdonosainak tulajdonát alkotják.

13. Az Ajánlattevő nem vállal felelősséget az Oldalon ajánlott termékek használata közben adódott különleges, közvetlen vagy másodlagos kár címén harmadik cég vagy személy iránt.

FIGYELEM: Korlátozott ideig a legjobb minőségű, tiszta klorogénsav forgalmazója különleges ajánlatot biztosít olvasóinknak. 100% pénz-visszafizetési garancia vonatkozik rá abban az esetben, ha a várt eredmény elmaradna.

Klikkelj ide a CGA800 megrendeléséhez

Használd ezt a linket, a kézbesítés INGYENES

AZ AKCIÓ UTOLSÓ NAPJA:
A magas érdeklődés és korlátozott mennyiségű készlet miatt.

Rendeld meg most