A zöld kávé kivonat hatékonyságának kutatásának módszerei

badania

A kutatáshoz 16 felnőttet „használtak fel”, diagnosztizált túlsúllyal. Az alanyok vagy magas koncentrációjú (1050mg), alacsony koncentrációjú (700mg) kivonatot, vagy placebót kaptak. A hat hetes keresztvizsgálatokat két hét türelmi idő előzte meg, hogy kizárhassanak bármiféle betegséget, ami a zöld kávé kivonattól előfordulhat. Minden beteget vizsgálat alá vetettek, és a referenciapont az alaptest tömege, BMI (testtömeg index) mutatók és a zsírszövet volt. A vérnyomást és a pulzust is vizsgálták.

A zöld kávé kivonat hatékonyságára irányuló vizsgálatok eredményei

A zöld kávé kivonattal végzett vizsgálatok eredményei optimista képet alkottak. Az összes tesztalany testsúlyában csökkenést észlelhettünk (-8,04 ± 2.31 kg), valamint a testtömeg indexük (-2,92 ± 0,85 kg/m2) és zsírszövet szintjük (-4,44% ± 2,00%) is csökkent. Továbbá a pulzuscsökkenés is megfigyelhető volt (-2,56 ± 2,85 szívverés per perc). Érdemes megjegyezni, hogy a fenti eredmények csak a zöld kávé kivonatot vették igénybe, semmilyen életmód- és étrendváltás nem kapcsolódik hozzá. Miután a vizsgálatokat elvégezték, a testsúly növekedése volt megint megfigyelhető, viszont a korábbi állapothoz csak 6 fő jutott vissza.

A zöld kávé kivonat hatékonyságából levonható következtetések

A vizsgálatok eredményeit áttekintve érzékelhető, hogy a zöld kávé kivonat magas hatékonyságú, és a hosszú távú használattal pozitív eredményekkel kecsegtethet a túlsúllyal küzdő emberek számára. Továbbá, nem volt észlelhető semmilyen negatív hatás az alanyok általános egészségére nézve.

Ez a cikk megerősíteni látszik a zöld kávé kivonatban rejlő nagy lehetőségeket. Az olyan súlycsökkentő tabletták, amelyek ezt a kivonatot tartalmazzák, biztonságosan használhatóak, és nem valószínű, hogy lenne bármiféle mellékhatásuk.

Azt javasoljuk, hogy rendszeresen látogass el honlapunkra, mivel egyre több zöld kávé kivonatot tartalmazó súlycsökkentő tablettáról szóló cikket fogunk közzétenni, mivel úgy tűnik, hogy ez a remény forrása minden elhízott és túlsúllyal küzdő embernek.

FIGYELEM: Korlátozott ideig a legjobb minőségű, tiszta klorogénsav forgalmazója különleges ajánlatot biztosít olvasóinknak. 100% pénz-visszafizetési garancia vonatkozik rá abban az esetben, ha a várt eredmény elmaradna.

Klikkelj ide a CGA800 megrendeléséhez

Használd ezt a linket, a kézbesítés INGYENES

AZ AKCIÓ UTOLSÓ NAPJA:
A magas érdeklődés és korlátozott mennyiségű készlet miatt.

Rendeld meg most